En kompis till mig har skaffat navelpiercing

En kompis till mig har skaffat navelpiercing och det är något som jag tycker är snyggt men min kompis har lite för många piercings om jag ska vara helt ärlig för hon har det överallt och det blir ju inte snyggt om man överdriver. Jag tycker till exempel inte att det är så snyggt att ha en ring i näsan och inte i ögonbrynet heller för den delen men min kompis har en ring i näsan och en i ögonbrynet och det är inte riktigt min grej så jag tycker inte att det är så snyggt om jag ska vara helt ärlig men alla tycker ju olika och min kompis tycker ju att det är jätte fint i alla fall och det är ju huvudsaken och man ska inte gå efter vad andra tycker hela tiden vilket jag har en tendens att göra och det måste jag bli lite bättre på.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>