Jag vill åka nu!!

Jaha så var det fixat vi åker snart på spa västkusten med hela gänget från jobbet och det ska bli så roligt för det var länge sedan vi kollegor gjorde något tillsammans. Vi ska bo på Falkenberg Strandbad och döma av deras hemsida så ser det inte helt fel ut kan jag säga. Jag och mina kollegor är alla riktigt peppade för den här resan och känner alla att vi kommer att må bra av liten stunds avkoppling utan att det har något med jobbet att göra. Eftersom det inte händer så ofta att vi åker iväg med jobbet förutom om det är konferens så känns det här lite extra kul och jag tänker bara njuta av hotellets mat och deras spa behandlingar, jag har redan bokat in mig på ett par stycken sedan får vi se om det blir fler när jag kommer dit. Jag önskar att det vore idag som vi skulle åka men det är bara att härda ut några dagar till.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>