Det är väldigt viktigt att man har en bilbarnstol

Det är väldigt viktigt att man har en bilbarnstol om man ska ut och köra med sitt barn för att förhindra att det händer en olycka och att barnet skadar sig, sen är det även viktigt med en brandsläckare. Det man måste tänka på är att ett barn har ett stort och tungt huvud och en liten och svag nacke så en krock kan vara förödande för ett litet barn så det gäller att barnet sitter stabilt i bilen och det är därför det är så viktigt att ha en speciell bilbarnstol i bilen som barnet kan sitta säkert i och det bör alla ha för det är ju väldigt viktigt med barnsäkerhet i alla lägen och barnets säkerhet bör alltid komma i första hand och det gäller till exempel att ha barnsäkra lådor i köket och att inte låta vassa föremål ligga framme. Det är mycket att tänka på när man har småbarn.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>