Min tid är dyrbar

Jag har blivit alltmer sugen på att helt lägga ner det här springandet på Konsum och istället börja handla mina matvaror från någon bra onlinebutik som exempelvis Middagsfrid.se. Ni vet en sådan där sajt där man genom ett par enkla klick kan beställa och få en fullsmockad matkasse hemkörd direkt till ytterdörren. Kan liksom inte bli smidigare enligt min uppfattning. Visserligen kostar det lite mer än att gå och plocka grejerna på sin lokala matbutik men tid är ju som bekant också pengar och jag anser tveklöst att det är värt hur mycket som helst att kunna åka direkt hem efter en lång och stressig dag på jobbet utan ta omvägen förbi matbutiken för att trängas med en massa svettiga idioter och stå i en seg kö bakom någon jobbig pensionär som håller på och fipplar med ett block rabattkuponger. Nu kanske jag låter lite sur och bitter här. Må så vara, min tid är faktiskt dyrbar.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>